Geocaching ideeën

geocaching ideeën favo-caches
Zoek je een leuk idee om te gaan geocachen? Wij schreven al diverse blogs met leuke geocaching ideeën. Onderstaand zetten we ze op een rijtje voor jullie. Wij hebben ze opgesplitst in speciale gelegenheden, Nederland en Duitsland.

Op deze pagina staan vooral de 'dagjes uit'. Niet alleen om te geocachen; we vermelden ook steden en natuurgebieden die een bezoek waard zijn.

Zoek je naar een idee om met de camper weg te gaan, gecombineerd met geocaching? Kijk dan vooral ook bij onze pagina CamperCaching. Daar staan geocache-ideeën die vooral leuk zijn als je een heel weekend (of langer) tot je beschikking hebt. We vermelden bij de blogs van CamperCaching ook de locatie(s) waar je kunt overnachten.

Zoek je naar een idee om met de camper een hele route te maken, al dan niet gecombineerd met geocaching? Kijk dan vooral ook bij onze pagina Camperroutes. Dit zijn camperroutes die zowel zijn voorzien van toeristische tips als van geocache-ideeën. Bovendien zijn deze routes voorzien van locaties waar je kunt overnachten, water halen en dergelijke. Echte complete camperroutes dus.

Speciale gelegenheden

Nederland

Duitsland


***gepubliceerd 24-10-2020, update 17-05-2021***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten