maandag 29 maart 2021

Toevallig ontmoeting bij het geocaching-mega-event in Valkenburg (NL 06-2018)

geocaching-valkenburg-mega

Geocaching mega-event Unter Tage


Het was het mega-event Unter Tage in Valkenburg (GC72XN6) in juni 2018. GEOrg en ik troffen elkaar heel toevallig op de parkeerplaats van het event, vlak voordat ik het terrein wou verlaten om samen met Geo-Sabel de geocaching-multi De Sousberg (GCV1MM) in Schin op Geul te gaan lopen. GEOrg had ook wel zin om mee te gaan en zo troffen GEOrg en ik elkaar even later op de P van de multi. Aangezien we wisten dat het nog even zou duren voordat Geo-Sabel aan zou komen, dronken we gezellig nog even een kopje koffie/thee voor mijn camper. Altijd handig de camper erbij te hebben!

Multi De Sousberg


geocaching-valkenburg-megaDe multi De Sousberg is een pittige wandeling van 12 kilometer door heuvelachtig terrein en heeft dan ook een T-waarde van 3,5 (en D3). Het was echt een prachtige wandeling in zeer afwisselend landschap en we hadden het echt gezellig met z'n 4-en. Onderweg pikten we hier en daar nog een extra tradi of opgeloste mysterie op en zo scoorden we ook nog wat extra puntjes.

To-do-lijst


Deze multi is echt een aanrader voor als je van mooie lange wandelingen houdt. Deze CO heeft er nog veel meer liggen in het prachtige Limburg en die hebben we dus zeker op onze to-do-lijst staan!

Na een gezellige dag namen we weer afscheid van elkaar en onze volgende ontmoeting wordt bepaald door de geocache-events..... Welk event zal dat zijn?


geocaching-valkenburg-multi


geocaching-valkenburg-multi
geocaching-valkenburg-multi
geocaching-sousberg-multi

geocaching-sousberg-multigeocaching-sousberg-multiGeen opmerkingen:

Een reactie posten