maandag 15 maart 2021

Gek van geocaching-events (maart 2021)

geocaching event Fleringen onderweg inGeocache-event-ganger GEOrg


De grote event-ganger ben ik (GEOrg) duidelijk: ik heb meer dan 600 events bezocht en rond de 50 zelf georganiseerd (stand: begin 2021), zo staat bij mij in de statistieken. Waarbij de events net zo verschillend kunnen zijn als de geocaches: er zijn korte events, motto-events, grote events en en en .... En CITO's, een speciaal soort bijeenkomsten waarbij men voor de aarde - onze speeltuin - iets goeds doet. Dat kan afval verzamelen zijn, maar ook broedkastjes bouwen en ophangen, er zijn vele mogelijkheden.

geocachingevent-doosje-logboek
Eventdoosje met logboek
en trackablesDe meeste van mijn eigen events zijn 'meet & greets', kort events waarbij men alleen maar bijeenkomt, over geocaching en andere thema's praat, woodies en TB's uitwisselt en dan weer afscheid neemt. Vaak hebben die events een motto, absoluut mijn favoriete motto was "GEOrg onderweg in ..." gevolgd door de betreffende stadsnaam, de stad waar ik met mijn camper was. Hier kon ik dan prima locale geocachers leren kennen en zo tips voor de regio ontvangen. Zo zijn al heel wat steden en landen bij elkaar gekomen, maar intussen is deze serie vervangen door "GeorgKars onderweg in ...".
geocachingevent Nettetal georgkars onderweg in
GeorgKars onderweg in Nettetal


GeoKars heeft ook al meer dan 200 events bezocht en 4 eigen events georganiseerd. Ook die bijeenkomsten lagen daar waar zij op vakantie was, dus dat past prima bij elkaar!

Bij een event horen toch minstens twee ...


geocachingevent-brexit-kijkduin
Fish and chips 
Gezamenlijk hebben we inmiddels 4 eigen events georganiseerd. De eerste nog als "GEOrg onderweg in ... FLERINGEN 4.0", een winterevent in de Eifel. Daarna kwamen er 2 onderweg-events: eentje in Lokeren (BE) en eentje in Nettetal (DE), voordat we als toespeling op een van de Brexit-pogingen een "Kijkduins GC-Brexit kijken" georganiseerd hebben.


Op Brexit volgt ExitDaarna was er rust, eerst de winter, toen Corona en helaas nog steeds Corona. Maar we hopen weer snel onderweg te kunnen zijn en ook de serie weer te laten opleven.
Zijn jullie event-gangers? Event, Mega, Giga of liever een Cito? Waar liggen jullie voorkeuren?


Events van GEOrgCACHING met GeoKars:
26.01.2019 GEOrg unterwegs in ... Fleringen 4.0
by Team GEOrgCACHING | GC81KF7 | Rheinland-Pfalz, Germany
17.04.2019 GeorgKars onderweg in ... LOKEREN
by GeorgKars (GeoKars & Team GEOrgCACHING) | GC856MP | Oost-Vlaanderen, Belgium
19.06.2019 GeorgKars unterwegs/onderweg in ... Nettetal
by GeorgKars | GC88XRC | Nordrhein-Westfalen, Germany
31.10.2019 Kijkduin's GC - Brexit kijken
by GeorgKars | GC8E156 | Zuid-Holland, Netherlands

Geen opmerkingen:

Een reactie posten