Contact

Contact met ons opnemen

Aarzel niet contact met ons op te nemen! Dat vinden wij leuk. Dat gaat het makkelijkst via de knop "stuur een email" (kolom aan de rechterkant, 2e item).

Uiteraard vinden wij het leuk als je op onze blog-posts of pagina's reageert. Dat kan onder elke post of pagina en is dan zichtbaar voor iedereen (lukt het niet met inloggen, schrijf dan 'anoniem' en zet gewoon je naam in de tekst). Als je daarentegen het contactformulier onderaan de website gebruikt, stuur je een bericht rechtstreeks naar ons (dat zien alleen wij). Maar het allersnelste is gewoon een email sturen. In de kolom aan de rechterkant kom je al heel snel "Email naar DNF" tegen. Klik daaronder op de knop "stuur een email" en je komt direct in je eigen email-programma terecht.

Geen enkele blog meer missen?
Wil je een email ontvangen als er een nieuwe blog verschijnt? Ook dat kun je onderaan onze blog aangeven.

Taal kiezen?
De taal van de website kun je wijzigen: rechts bovenin, direct onder de header.

Volger worden?
Heb je een blogger-account? Dan kan je ook volger worden van de blog (rechts, onder pageviews).Volg ons via de social media of bezoek ons GC-account

Wij zijn ook actief op instagram en facebook. Leuk als je ons daar ook volgt! En uiteraard hebben wij een account bij Geocaching.com.

Instagram GEOrgCACHING
Instagram GeoKars
Instagram DNF_finder
Facebook GeoKars
Facebook DNF-finder
Geocaching GEOrgCACHING
Geocaching GeoKars

Taggen kan je ons met #dnf_finder.2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor jullie leuke bericht! Aah! Ik herken jullie van instagram! Super leuk om jullie hier ook te gaan volgen🤗
  Groetjes , Henrime

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk hoor, een collega-blogger in een ander deel van het land, waar wij vrijwel nooit komen. Maar wij hebben van de zomer ontdekt hoe mooi het daar is tijdens ons Rondje IJsselmeer (https://dnffinder.blogspot.com/2020/08/camperroute-rondje-ijsselmeer-nl-juli.html). De virtual GC7B781 langs de 11 steden maar half afgemaakt, dus zeker van plan weer terug te komen!

   Grappig ook dat jullie de trail Pasen in Drachten gedaan hebben, die wij genoemd hebben in onze paasblog (maar niet gedaan omdat hij veel te ver weg is voor ons). We hebben daarin nu een link gemaakt naar jullie blog hierover.
   https://dnffinder.blogspot.com/2021/03/vrolijk-campercaching-pasen.html

   Veel blog- en geocacheplezier nog en wie weet tot ziens!

   Verwijderen