Overnachtingen met de camper

Op deze kaart staan de locaties waar wij met de camper overnacht hebben, evenals onze camperroutes. Die routes kun je aan- en uitzetten. Onder de kaart staat een uitleg, ook van de kleuren en symbolen.
 legenda 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wil je de betreffende camperroute op de kaart zien?
Klik dan eerst op grotere kaart weergeven (rechtsboven in de kaart). Zet vervolgens een vinkje aan (onder "Overnachtingen DNF"). Een route kan uit meer dan één onderdeel bestaan, bijvoorbeeld Bretagne Part 1 t/m 3. Zet die vinkjes dan tegelijk aan.

Wil je een uitgebreide omschrijving van de camperroute zelf? Ga dan naar onze pagina camperroutes. Daar staan links naar de routes die wij gemaakt hebben. Je kunt per dag zien wat wij gedaan hebben, waar wij geslapen hebben en welke geocaches wij gedaan hebben.

***gepubliceerd 17-02-2021, update 08-05-2021***
 
 

2 opmerkingen:

 1. Leuk dat jullie je routes delen. Ik ga met pinksteren voor het eerst een poging wagen dus ideeën zijn dan wel fijn.
  Hoe lang hebben jullie over een route gedaan? bv ijselmeerroute?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor uw leuke reactie! Wij zouden het heel leuk vinden als u (een deel van) onze camperroute gaat volgen. Hebt u wel doorgeklikt op het woordje camperroutes in de eerste alinea? Dan komt u bij de routes zelf uit; de huidige pagina is 'alleen' het kaartje. De routes zelf worden echt per dag aangegeven. Rondje IJsselmeer bijvoorbeeld is 12 dagen (11 nachten): https://dnffinder.blogspot.com/2020/08/camperroute-rondje-ijsselmeer-nl-juli.html.

   Dan zijn wij natuurlijk ook even nieuwgierig: bent u camperaar of campercacher?

   Veel plezier in elk geval. Leuk als u na afloop nog even wat laat horen.

   Verwijderen