Media en social media

Af en toe denken de trouwe lezers misschien: wat is het stil.....schrijven GEOrg & GeoKars niet meer zoveel....? Ik kan jullie uit de droom helpen: wij zijn nog steeds zeer actief met bloggen en vinden het ook nog steeds hardstikke leuk. Maar we schrijven niet altijd alleen voor onze eigen blog. We proberen ook gastblogs gepubliceerd te krijgen. Soms lukt dat niet, maar soms ook wel. Maar linksom of rechtsom, tijd gaat er wel inzitten! Onder de foto treffen jullie onze succesjes aan.

We hebben in dit overzicht tevens opgenomen waar onze foto's werden gebruikt, wie er artikelen schreef over ons, maar ook wie er een link plaatste naar onze website (mits we dat gemerkt hebben natuurlijk). 

Overigens hebben wij niet alleen een website met blog. We zijn ook op social media actief, zowel op instagram als op facebook. Leuk als je ons daar ook volgt!


10-2021 / Kampeer magazine
Het online Kampeer magazine van de ANWB plaatste in hun zomer-editie een artikel over ons genaamd "Liefde op de camping, Schatzoeken 2.0". Klik hier voor het originele online artikel of hier voor het artikel in PDF.

09-2021 / Geocaching HQ
Het officiële Instagram-account van Geocaching HQ plaatste in hun story een foto van ons.


07-2021 / Team Snip & snaP
Team Snip & snaP heeft twee filmpjes die wij maakten van een TLL-cache geplaatst in een van hun vlogs. Klik hier voor de vlog (die van ons beginnen op minuut 14). Uiteraard staan onze filmpjes ook op ons eigen YouTube-kanaal. Leuk als je je op ons kanaal abonneert!

05-2021 / Geocache Adventures
Een Amerikaanse website genaamd Geocache Adventures publiceerde een gastblog van ons in hun nieuwsbrief. Klik hier voor het artikel. Ons eerste Engels-talige artikel!

05-2021 / Geocachen.nl
Geocachen.nl heeft een gastblog van ons geplaatst. Klik hier voor het originele artikel op internet of hier voor het artikel in PDF.

01-2021 / Kampeer en caravan kampioen
Een door ons ingediende camperplaats (CP Gemeente Huizen) werd door het magazine KCK van de ANWB gepubliceerd als "bewaarcamperplaats". Als je goed kijkt zie je dat we ook reclame maken voor Birre's Camper Friends (het groene t-shirt) en heeeeeel klein ook voor onszelf:  "tipgevers GeoKars en GEOrgCACHING". Klik hier voor het artikel in PDF.

12-2020 / website Schmelli online - mein Wohnmobil, Geocaching und ich
Schmelli heeft een link naar onze blog op zijn website geplaatst (scroll naar beneden, thema 'Neues aus den Geocaching-Medien:).

12-2020 / website Camperbouw & Verhuur Dongen
Camperbouw & Verhuur Dongen (de firma die mijn camper gebouwd hebben) hebben een link naar onze blog op hun website geplaatst.

12-2020 / blog Geocaching HQ:
Geocaching HQ plaatste een blog over GeoStealth required. Heel leuk dat hiervoor een post (foto) uit ons instagram-account gebruikt werd! Klik hier voor het bericht op Geocaching HQ en hier voor ons oorspronkelijke bericht op IG.

11-2020 / Geocaching for Fun!
onze gastblog werd gepubliceerd bij Geocaching for Fun! Klik hier voor het originele artikel op internet of hier voor het artikel in PDF.

09-2020 / Campertijd:
Campertijd plaatste een artikel genaamd: Voor(oor)delen van camperen in een groep. Wij werden (ook) geïnterviewd. Klik hier voor het artikel.

09-2020 / REIZEN & REISTIPS:
onze gastblog werd gepubliceerd bij REIZEN & REISTIPS. Klik hier voor het originele artikel op internet of hier voor het artikel in PDF.

06-2020 / Geonews:
onze foto werd geplaatst in het Geonews. Klik hier voor het betreffende Geonews (bladzijde 18). 

06-2020 / blog Geocaching HQ:
Geocaching HQ plaatste een blog over de Memory Lane. Hierin werd een post uit ons instagram-account gebruikt. Klik hier voor het bericht op Geocaching HQ en hier voor het oorspronkelijke bericht op IG.

04-2020 / NKC:
een foto van onze camper stond op het IG-account van NKC.

03-2020 / blog Geocaching HQ:
Geocaching HQ plaatste een blog over het mega Geocaching Meets Beethoven, waarbij onze foto werd gebruikt. Klik hier voor de oorspronkelijke blog op internet en hier voor het artikel in PDF.

03-2020 / Geonews:
we schreven een artikel voor het Geonews. Klik hier voor het originele artikel op internet of hier voor het artikel in PDF.

01-2020 / geocachen.nl:
een foto van GeoKars, gemaakt door GEOrg, werd gebruikt voor een blog op geocachen.nl. Klik hier voor de blog om onze foto te bekijken.

09-2019 / blog Geocaching HQ:
Lackey Frau Potter schreef in een van de officiële blogs van Geocaching HQ over het mega Welcome to Belgium. Zij wijdde in dat artikel ook een alinea aan ons als DNF. Klik hier voor het artikel in het Nederlands en hier voor het artikel in het Engels. Klik hier voor het Nederlands-talige artikel als PDF.

***gepubliceerd 07-11-2020, update 26-11-2021***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten