zondag 14 februari 2021

Geocache Valentijn in Delft (NL februari 2021)

Je bent campercacher en het is Valentijnsdag, wat doe je dan? Vanlife vinden wij te koud in februari, maar geocachen doen we uiteraard wel! Gelukkig ligt er in onze regio een geocache die Valentijn heet, beter past toch niet?


De (fictieve) geocachelocatie van het Valentijnsbriefje


De betreffende geocache is GC8K6GH Valentijn. Het is een letterbox van onze geocache-vrienden Xiefehl_en_Mozique die zeer toepasselijk is voor deze dag, bekijk de listing maar eens. Gelukkig bedachten wij op tijd dat we met Valentijnsdag wat speciaals wilden doen, want je moet wel eerst de (pittige!) puzzel oplossen voordat je weet waar je Valentijn kunt zoeken. De (fictieve) locatie van het Valentijnsbriefje vonden we vlot. Het is een prachtige locatie, waar we al eerder waren om een geocache te zoeken en waar we nu een waymark gelogd hebben. Kijk maar eens goed naar de foto, misschien zie je direct wel waar dat is. 

geocache valentijn delft valentijnsdag geocaching
locatie Valentijnsbriefje

Ook geocache Valentijn op een leuke locatie


Met de oplossing zelf hadden we wat meer moeite, maar gelukkig bood een bevriende geocacher ons de helpende hand. En daarna konden we op naar de geocache Valentijn! Bij aankomst op de locatie stond mijn schat GEOrg al klaar met een prachtig valentijnsboeket. 

eindlocatie geocache valentijn geocaching valentijnsdag
eindlocatie geocache Valentijn

Het vinden van deze perfect bij het valentijnsbriefje behorende geocache verliep gelukkig heel wat vlotter dan het oplossen van het briefje zelf! En jawel, DNF staat op de envelop!

DNF logboek eindcache valentijn delft
DNF in het logboek

Dank aan de CO's


Dank voor deze prachtige letterbox Xiefehl_en_Mozique en ook hartelijk dank dat we de foto's mochten plaatsen. Een favo is in the pocket!
En uiteraard ook dank aan GEOrg voor de prachtige, welbekende bloemen;-)

bloemen valentijnsdag geocaching delft
bedankt voor de bloemen...

Hebben jullie nog wat speciaals gedaan met Valentijnsdag? Ook zo'n mooie, toepasselijke geocache gevonden of heel wat anders gedaan? Leuk als je een reactie achterlaat.

4 opmerkingen: