dinsdag 5 mei 2020

Wat is vrijheid? (mei 2020)

Vandaag herdenken we 75 jaar vrijheid. Voor velen een zeer speciale dag, zo ook voor ons beiden.

Vrijheid is voor ons geocaching en VanLife!


campercaching-liefde vrijheid kent geen grenzenVrijheid is voor ons geocachen en met de camper op stap kunnen. Hierdoor ontstaan zeer vele vriendschappen die niet door landsgrenzen beperkt worden. In ons geval is door deze vrijheid DNF ontstaan, onze Deutsch-Niederländsche Freundschaft die inmiddels is uitgegroeid tot echte liefde. 

Vrijheidsbeperking?


Natuurlijk voelt het momenteel ook voor ons alsof onze vrijheid beperkt is vanwege de Corona-maatregelen en in het bijzonder met een landsgrens tussen onze homezones, die ineens weer echt 'grens' geworden is. Wij hopen - met velen - dat ook deze vrijheid spoedig terugkomt en dat we weer lekker met de camper op pad kunnen en uiteraard onze vrienden uit binnen- en buitenland in goede gezondheid terug kunnen zien.

lestweforget vrijheidsbeperkingen herinneringen

Lest we forget


Maar dit alles is niets in vergelijking met de vrijheidsbeperkingen tijdens de Tweede Wereldoorlog (en andere oorlogen), laten we dat vooral niet vergeten!

LEST WE FORGET!!!

Sluit zo mooi aan bij de tekst in onze eerdere blog: THEIR NAME LIVETH FOR EVER MORE.


Laten we deze bijzondere dag vandaag allemaal herdenken en hopelijk volgend jaar weer met z'n allen vieren, al dan niet op een geocache-event.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.