woensdag 20 mei 2020

Wat missen wij Birre's Camper Friends! (mei 2020)

Wat missen wij ze, al onze vrienden van Birre’s Camper Friends! En wat zijn we blij dat we naar het mega-event Geocaching Meets Beethoven GC7TKKG in Bonn zijn geweest op 29 februari 2020. Daar hebben we gelukkig een groot aantal van onze camper-vrienden gezien, al waren wij daar zelf niet met de camper. Het weekend daarna hebben we nog een CITO-event gedaan en daarna werd alles afgelast vanwege Corona.

Hulp van BCF-vriend


Wie had toen kunnen vermoeden dat de Corona-periode zo lang zou duren en dat we zo lang niet met de camper weg zouden kunnen, noch onze vrienden zouden kunnen zien. Maar zoals jullie al konden lezen (klik hier voor de betreffende blog) zijn we weer op pad met de camper. En tijdens een van onze geocache-uitstapjes vanuit de camper liepen vast met een multi. Eens even kijken wie die multi al gedaan heeft en ons kan en wil helpen. En jawel……..BCF-vriend Wummiteam had deze gelogd. Gelukkig hebben wij (on)regelmatig contact met elkaar en had ik zijn telefoonnummer, dus even een hulplijntje uitgegooid. Het duurde niet lang of we werden op pad geholpen en konden zo alsnog de stash (oftewel eindcache) vinden en loggen.

Spontane afspraak met blog-collega


Bovendien blijkt Wummiteam in de regio te wonen waar wij aan het geocachen waren en hij was ook nog eens in de buurt. Dus een spontane afspraak was gauw gemaakt. Nou wil het toeval dat Wummiteam niet alleen een van onze Birre’s Camper Friends is. Hij is ook blogger (en vlogger)! En wat is er leuker dan een campervriend en blog-collega te ontmoeten? Zeker als je elkaar zo lang niet gezien hebt. We hebben gezellig herinneringen opgehaald en geocaching- en camper-verhalen uitgewisseld. Natuurlijk alles veilig buiten en volgens de 1,5-meter-richtlijnen.

campervriend Birre's Camper Friends Wummiteam geocachingblogger geocachingvlogger

Wat was dat gezellig! We kunnen niet wachten weer naar een event te kunnen en andere van onze vrienden te ontmoeten. Hopelijk wordt dat snel weer mogelijk (maar ik vrees eerlijk gezegd het ergste….).

Heb jij nog contact met veel van je geocache- en/of camper-vrienden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.