dinsdag 25 juli 2023

Geocache gevonden dankzij pathtag (NL juni 2023)

Enige tijd geleden schreven wij een blog over pathtags: Pathtags en de combinatie met geocaching. Dankzij deze blog kwamen wij in het bezit van de erg mooie pathtag Never give up, het motto in huize mar-ine, van wie wij deze tag kregen. Superblij met deze mooie pathtag gingen wij huiswaarts. Pas thuis bij het loggen ervan ontdekten we dat de tag niet alleen bijzonder is vanwege het motto, maar ook nog door iets anders. In deze blog ontdek je wat er nog meer bijzonder is aan deze pathtag.

geocache loggen pathtag
pathtag Never give up


Coördinaat mysterie via pathtag


Met de pathtag Never give up kun je namelijk een mysterie-cache loggen! Er staat een code op de achterkant van de pathtag en daarmee kun je het coördinaat bemachtigen van de geocache GC2D6HV. Super leuk!

pathtag never give up
pathtag met aangrijpend motto

Geocache samen loggen


Het coördinaat hadden wij gauw te pakken, maar daarna... Het heeft enige tijd geduurd voordat GEOrg en ik samen in de regio van Rotterdam konden zijn waar de cache ligt. Ik kwam er regelmatig vlak langs, maar het was wel zo leuk hem echt samen te loggen. Op de terugreis van onze vakantie in Normandië/Picardie was het eindelijk zo ver. Het was bloedheet die dag en wij hadden een reisdag. Allebei in onze korte broek dus. Nou, dat hebben we geweten! We moesten een flink eind door de brandnetels en bramen maar met het motto Never give up in ons achterhoofd, is het ons gelukt!

mysterie loggen met pathtag
geocachen met korte broek

Dank aan de CO!


Dank je wel mar-ine voor de prachtige pathtag en voor de originele mysterie. Wat een lol hebben we gehad, kijk het filmpje maar eens!

Vraag aan onze lezers en volgers


We zijn heel benieuwd of jullie wel eens een pathtag gekregen of gevonden hebben. En uiteraard zijn we vooral benieuwd of er nog meer mysterie-caches zijn die je met behulp van een pathtag kunt loggen. Laat het ons weten onder de blog! Overigens bestaan er natuurlijk ook mysteries die je met behulp van een trackable kunt log of een trackable met sleutel, kijk onze vakantie-video Normandië/Picardie maar eens!



2 opmerkingen:

  1. Dank je wel voor deze leuke bijdrage. De moeilijke periode ligt gelukkig alweer ruim 10 jaar achter ons. Toch blijft het nog steeds ons motto, want ook als het eens tegenzit met wat dan ook, er is altijd wel een lichtpuntje te vinden of denk outside the box, want er is zoveel waar je weer energie van krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klopt helemaal! Het is en blijft een goed motto. Hopelijk tot gauw!

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.