maandag 15 juni 2020

Welcome to Belgium! (juni 2020)


En niet alleen dat:

Welkom terug, Belgen!
Bienvenue à nouveau, Belges!
Willkommen zurück, Belgier!
Welcome back, Belgians!

campercaching welcometobelgium belgiumartevent GC80301Eindelijk, België heet ons weer welkom. Wat een fantastisch nieuws dat de Corona-maatregelen versoepeld zijn en dat we België weer in mogen. We hebben dit land, de prachtige geocaches aldaar, maar natuurlijk vooral onze vele Belgische (camper-)vrienden heel erg gemist. Voordat Corona uitbrak, waren wij altijd heel veel in België, omdat het tussen onze beide homezones in ligt en we vaak halverwege afspraken (in België dus) om daar met de camper het weekend te blijven staan.


campercaching welcometobelgium belgiumartevent GC80301
Maar natuurlijk zijn we vooral blij voor onze Belgische vrienden. Want zij hadden het deze periode veel zwaarder dan wij vanwege de strengere maatregelen in België. Zij mogen nu ook weer op pad. Weer geocachen en weer met de camper weg. Zoals de Belgen dat zelf zo mooi uitdrukken: reis met uw kot in plaats van blijf in uw kot. Jippie!


En wat zijn we blij dat Den Birre en Birre's Camper Friends dit jaar geen mega gepland hadden staan. Volgend jaar wordt het dubbel genieten. Ditmaal niet onder de naam Welcome to Belgium, maar Belgium Art Event. Dat mega hebben jullie toch allemaal al wel in jullie agenda staan? GC80301 van 6 tot 9 augustus 2021.

Maar zo lang wachten wij natuurlijk niet! We komen gauw weer een keer in België campercachen en we hopen vooral ook snel onze Belgische vrienden weer te zien.


Hoe gaat het met jullie, Belgische vrienden? En natuurlijk ook al onze andere vrienden! Hoe zijn jullie deze moeilijke tijd doorgekomen? Zijn jullie inmiddels al weer met de camper onderweg? Alleen in eigen land of ook in het buitenland? We horen graag van jullie!

campercaching welcometobelgium belgiumartevent GC80301


6 opmerkingen:

  1. Hier geen belg maar een zeeuw.
    Voor ons was het ook wennen hoor, dat Belgie op slot ging.
    Hoe makkelijk gaan wij even de grens over.
    Hemelsbreed ligt Belgie 25 km van Vlissingen.
    Als er nieuwe trailtjes of geo-arts uitkwamen de laatste weken konden we alleen maar verlangd toekijken.
    Maar nu we weer mogen heb ik van al diverse cachevrienden gezien dat ze heerlijk op stap zijn geweest bij de buren.
    Nu heb ik enkel keuzestress, waar ga ik naartoe???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Keuze-stress lijkt me een stuk beter dan niet-mogen-stress;-)
      Veel suc6 met kiezen en natuurlijk veel plezier met je gemaakte keuze!

      Verwijderen
  2. Hoi, op het gevaar af van als mierenneuker te worden bestempeld: DNF betekent voor de meeste cachers "Did not find" en niet "Did not found". Het hulpwerkwoord staat in de verleden tijd ( did) en dan staat het hoofdwerkwoord in de noemvorm of infinitief ( find). Blij jullie weer in Belgie te mogen begroeten trouwens en nog meer blij dat wij ook weer naar buiten mogen. :)
    Poleos.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Absoluut niet! Wij leren graag bij. Dus heel hartelijk dank voor je opmerking. Daar waar ik het snel kon aanpassen, heb ik dat gedaan. De kop aanpassen is iets ingewikkelder, maar ook daar gaan we voor zorgen.

      Betekent voor ons ook dat onze blog gelezen wordt;-)

      Veel plezier met 'buiten spelen'!!!

      Verwijderen
  3. Wij hadden hetzelfde probleem tussen Duitsland en Luxemburg. We wonen aan de grens in Bollendorf en plots mochten we van de Duitsers ons bruggetje niet meer over naar de overkant. Dat was niet leuk...want ons brood, ons vlees, afin..alles eigenlijk...gingen wij halen aan de overkant..
    Fietsen en geocachen was dus ook even gedaan aan de andere kant van de Sure rivier...dan maar even lokaal gaan zoeken :-)
    Maar nu toch blij dat alles terug 'normaal' is....
    Happy Caching !
    Groetjes The Power of Three (on the road als Geocachers on Tour)
    :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Inderdaad, heel blij dat alles weer een beetje 'normaal' is en dat we weer op pad kunnen. Leuk dat je onze blog ook gelezen hebt en ook gereageerd hebt.

    Happy Hunting ook voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.