zaterdag 1 januari 2022

Happy New Year! en wat statistieken over 2021 (januari 2022)

Allereerst wensen wij jullie een heel gelukkig en vooral gezond 2022 toe. Gisteren publiceerden wij een terugblik op onze camper- en geocache-avonturen van 2021. In deze blog duiken we kort de statistieken van het afgelopen jaar in.

happy geocaching and camper year
Happy camper and geocaching year!

Blog: 100e blog, 3 camperroutes, succesvolste blog(s), gastblogs


Onze blog bestond niet alleen dit jaar een heel jaar; in de loop van het jaar kwam ook onze 100e blog online! We probeerden zoveel mogelijk te bloggen over onze camper- en geocache-avonturen, maar dat waren er zoveel, dat helaas niet over elk avontuur een blog is verschenen. We hebben meestal meer inspiratie dan tijd! Wel brachten we het afgelopen jaar maar liefst drie camperroutes online: NordRhein-Westfalen (2020), Bretagne (2019) en Noord- en Oost-Nederland (2021).

Al helemaal in het begin van het jaar kwam onze succesvolste blog tot nu toe online. Namelijk onze blog over het maken van een GPX van Adventure Labs voor gebruik in geocaching-apps en Garmin-apparaten; die is inmiddels meer dan 1.000 x bekeken! Onze "technische blogs" scoren sowieso goed, zoals bijvoorbeeld: Adventure Labs - spelen en creëren, Waymarking en de combinatie Waymarking-Geocaching en Geocaching met NFC, Chirp & Co. (RFID, QR-code, bar-code).

We schreven dit jaar ook weer een aantal gastblogs, zelfs onze eerste Engels-talige. Maar ons mooiste resultaat is helaas nog steeds niet gepubliceerd, so stay tuned...

100e blog campercaching
onze 100e blog kwam online in 2021

Website met camperroutes, campercaching en nog veel meer


Dat brengt ons van de blog bij onze website. De pagina met camperroutes wordt het meest bezocht, gevolgd door de pagina CamperCaching, inclusief ideeën. Ook de pagina Overnachtingen met de camper scoort hoog. Je kunt daar niet alleen zien waar we overnacht hebben, maar ook onze POI's (water halen, gasfles wisselen, etcetera). En voor de bezoekers aan de regio Den Haag hebben we speciaal een pagina aangelegd Top 10 geocaches in Den Haag en meer tips voor geocaching in de regio. Deze proberen we zoveel mogelijk up to date te houden.

YouTube-kanaal begonnen


We begonnen met een blog, die we al in het eerste jaar (2020) hebben uitgebouwd tot website. Dit jaar (2021) zijn we ook een YouTube-kanaal begonnen. Over het maken van video's moeten we nog een hoop leren, maar als je ziet hoe de eerste waren en hoe ze nu zijn, hebben we toch al wat bereikt! Er staan er inmiddels al 33 online. We beleven zelf een hoop lol met het maken ervan en dat is voor ons het allerbelangrijkste. Kijk maar eens bij onze bloopers op Instagram! Leuk als je je op ons kanaal abonneert;-)


youtube kanaal DNF


Waymarks aangelegd


Bij het schrijven van onze blog over Waymarking hebben we zelf ook een aantal waymarks aangelegd. Enkele ervan kun je uit je luie stoel loggen en nog niet overal is de FTF eruit, dus wij dagen jullie uit! Inmiddels liggen er 6 in het veld. Je vindt ze natuurlijk allemaal terug in die blog.

Adventure Labs uitgebracht


Evenzo hebben wij rond het schrijven van de blog over Adventure Labs er eentje uitgebracht zowel in de regio Den Haag als in de regio Bedburg. Mijn Adventure Lab THE UNKNOWN WAYPOINTS OF THE HAGUE heeft al bijna 300 deelnemers gehad. De Adventure Lab Casterix van GEOrg in Bedburg gaat zelfs al richting de 350 deelnemers!

Geocaching-mijlpaal


Er is natuurlijk nog een bijzondere mijlpaal die hier niet onvermeld mag blijven en dat is die van GEOrg. Hij vond begin van het jaar zijn 20.000e geocache en kreeg daarvoor een mooie herinnering van een bevriende geocacher.

20000 geocaches georgcaching
20.000e geocache voor GEOrg

Contact met onze volgers/lezers


We zijn natuurlijk altijd heel benieuwd hoe onze blogs bij jullie als volgers en lezers vallen. Daarom wordt een reactie onder de blog zeer op prijs gesteld; we zullen altijd reageren! Zijn er nog thema's waarover jullie in 2022 graag willen lezen? Laat het ons weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.