woensdag 7 april 2021

1-jarig jubileum van onze camper- en geocache-blog (april 2021)

Precies vandaag een jaar geleden kwam onze eerste blog online: Waarom zouden we gaan bloggen? GEOrg moest op dat moment in quarantaine omdat Nederland door Duitsland aangewezen was als risicogebied. Of de grenzen echt dicht gingen, was op dat moment nog niet duidelijk. Wij kwamen daardoor in een heel onzekere situatie terecht en wisten niet of en wanneer we elkaar weer konden zien. Voor ons een aanleiding om een blog te beginnen over onze "Liebe auf Distanz" (liefde op afstand) en onze camper- en geocache-avonturen.

liefdeopafstand liebeaufdistanz grenzen open of dicht
Liebe auf Distanz

Website met camper- en geocache-tips

Totaal onbevangen begonnen we aan dit avontuur. Van SEO hadden we nog nooit gehoord, we begonnen gewoon te schrijven. Inmiddels weten we dat SEO Search Engine Optimization betekent (met andere woorden: kunnen mensen jou vinden via Google) en we leren nog steeds bij. Onze blog is een echte website geworden met vele camper- en geocaching-tips. We hebben nog veel inspiratie en er zijn nog diverse nieuwe pagina's en vele blogs in de maak. Natuurlijk vinden wij het leuk als we goed gevonden worden, vele views en volgers krijgen en als lezers reageren op onze blogs. Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat wij het zelf nog steeds erg leuk vinden onze verhalen met jullie te delen (en we hopen dat jullie ze ook leuk vinden om te lezen!).

jubileum blog 1 jaar bloggen
1 jaar bloggen

Avonturen én campercachingvakanties

Op naar nog een jaar bloggen, hopelijk in een wat minder onzekere situatie. Maar we klagen niet, want we zijn gezond gebleven en hebben elkaar tot nu toe elk weekend kunnen zien. We hebben vele camper- en geocache-avonturen beleefd en maar liefst drie campercaching-vakanties gehad:

blij in de camper vanlife has started
zo gelukkig in de camper

Reacties?

Wij gaan er weer voor komend jaar en we zijn heel benieuwd wat jullie van onze blogs (en website) vinden. Hebben jullie nog wensen voor een blog over een bepaald thema? Laat het ons weten!

Je kunt reageren onder de blog, via onze pagina Contact of via de email (rechtsboven "Email naar DNF").

Geen opmerkingen:

Een reactie posten