vrijdag 1 januari 2021

HAPPY NEW YEAR!!! ... en wat statistieken over 2020 (januari 2021)

Veel geluk en gezondheid voor al onze lezers en dat zijn er inmiddels ruim 6.100! Niet alleen geocachers en camperaars weten ons te vinden, maar ook familie, vrienden en .... onbekenden!

campercaching happy new year oliebollen
Happy New Year!!!

Gisteren zwaaiden we het jaar uit met een terugblik op ons camper- en geocaching-jaar 2020. Vandaag duiken we de statistieken van het afgelopen jaar in.

Blog over campercaching

Begin april 2020 zijn we begonnen met onze blog over campercaching en inmiddels hebben we ruim 6.100 bezoekers gehad. Bekijk onderstaand overzicht maar eens uit welke landen onze lezers komen! En als ik dan doorklik op 'overige', zitten daar zelfs lezers uit Rusland, Japan, Thailand, Zuid Korea en Canada bij. Nederland levert veruit de meeste lezers. Niet gek natuurlijk met een Nederlands-talige blog. Duitsland staat - waarschijnlijk door GEOrg zijn 'roots' - op de tweede plaats. En derde? Nee, niet onze Belgische vrienden... Derde staan de Verenigde Staten. Kom op, Belgische vrienden, waar blijven jullie?


campercaching blog statistieken
bezoekers op onze blog


Inmiddels hebben we 62 blogs geplaatst en raad eens wat onze top-blog is? Uiteraard, de blog Top-caches van het Toppie team in Spijk en Tolkamer (NL). Deze werd maar liefst 281 keer bekeken.

geocaches toppieteam spijk geocacahingfun
Een van de Top-caches van Toppie team

Instagram


Op Instagram begonnen we iets eerder. GEOrg en ik begonnen begin januari met onze eigen accounts; voor DNF legden we in maart een account aan. GEOrg gaat het hardst qua aantal volgers: hij heeft er 425 (en 246 berichten geplaatst). Ik volg met 333 volgers (en 187 berichten) en DNF sluit de rij met 158 volgers (en 117 berichten).

De post op Instagram met de meeste likes (weergaven) is er eentje op mijn account over de vondst van mijn 10.000e geocache (voor behorende blog: klik hier). Hij heeft er maar liefst 198! Klik hier voor de post op IG met het betreffende filmpje.

10Kcaches-geocaching-founds gevonden geocache
10.000e geocache voor GeoKars

De post op IG met de meeste likes (weergaven) van GEOrg is er eentje die hoort bij onze blog Cachen, cachen, cachen ... Klik hier voor de post op IG met het betreffende filmpje. Hij heeft er 181.


cachen, cachen, cachen, haast, haast, haast ...

De post op IG met de meeste likes (weergaven) van DNF is er eentje die hoort bij onze blog Tooltime doet zijn naam eer aan. Klik hier voor de post op IG. Hij scoort er 153.

geocaching toolcaches tooltime geocaches germany deutschland
what's this?!? bekijk de IG-post of de blog

Facebook


Verder heeft DNF ook een pagina op Facebook. We hebben daar inmiddels 170 volgers. En onze berichten daar worden ook goed bekeken! De post van gisteren over ons camper- en geocaching-jaar 2020 bijvoorbeeld bereikte maar liefst 1.912 personen.

Website over onze camper- en geocache-avonturen

Zoals jullie misschien al gezien hebben, is onze blog inmiddels een website geworden, waar je informatie kunt vinden over geocaching, campercaching, camperroutes, etcetera. We updaten deze pagina's steeds als we nieuwe informatie hebben. En er komen ook nog nieuwe pagina's aan, bijvoorbeeld een pagina met meer informatie over mijn Adventure Lab hier in Den Haag (3-talig) en een pagina met geocache-tips in Den Haag en omgeving. We hebben nog veel ideeën en inspiratie voor 2021, so stay tuned!

camperroutes rondje IJsselmeer vanlife camper womo campertour
een van onze camperroutes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten