vrijdag 3 juli 2020

Op stap met de Wehrer Stappers (NL juni 2020)

Gedurende de gehele Corona-tijd zijn GEOrg en ik zeer voorzichtig en op onszelf geweest. Samen op stap; niet met anderen. Alleen de winkel in en ook alleen voor het hoognodige. Even bij mijn ouders langs: niet naar binnen, maar voor de deur op ruim anderhalve meter afstand staan kletsen. Even bij zijn moeder langs: op het balkon met mondkapje en op afstand bijgeklets.

4 BCF-vrienden!

Op stap met de Wehrer Stappers



Maar alles versoepelt en dus laten ook wij de teugels een klein beetje vieren. Wij hebben gezellig een middagje gecached met de Wehrer Stappers in de regio Heerlen/Brunssum. Wat was dat gezellig hen weer te zien. Dat doet ons des te meer beseffen hoe wij onze vrienden van Birre's Camper Friends missen. Ook de Wehrer Stappers zijn lid van Birre's Camper Friends, dus we hadden afgesproken onze promo-shirtjes van het laatste mega Welcome to Belgium 2019 aan te doen. We vielen dus wel op daar met z'n vieren in dat felle groen tijdens ons cacherondje in het park! Wij liepen het rondje Buitenspelen, lees hierover meer in onze blog Weekend Brunssummerheide.

Veel bij te kletsen


valt wel op dat groen
Het was heel gezellig. Zo gezellig dat we al kletsend regelmatig een cache voorbij liepen en weer terug moesten..... Daar hebben wij overigens wel vaker last van, hè GEOrg?





Zijn jullie de laatste maanden nog met andere geocachers op stap geweest? En laten jullie de teugels al een beetje vieren? We zijn benieuwd hoe jullie hiermee omgaan.






zoek Sunny

Leuk rondje!
GEOrg vindt een cache

3 opmerkingen:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.