donderdag 29 augustus 2024

Letterbox met aanwijzingen als 25K-cache

Al eerder schreven wij de blog Wat is een letterbox-hybride? Zoals jullie daar kunnen lezen, is de huidige letterbox een eerbetoon aan letterboxing, dat alleen maar gebruik maakte van aanwijzingen en niet van coördinaten. Letterbox-caches die alleen gebruik maken van aanwijzingen vind je tegenwoordig nog maar weinig. In de eerder genoemde blog noemden wij er al een paar. Recentelijk kwamen wij er eentje tegen in België en daarover gaat deze blog.

letterbox met aanwijzingen
letterbox gevonden

vrijdag 23 augustus 2024

Gratis camperplaats in Zaltbommel (De Beersteeg)

Momenteel zijn wij enige maanden met de camper op pad in (o.a.) Nederland. Het leek ons leuk uit te proberen of reizen in Nederland via gratis camperplaatsen mogelijk is en hoe dat bevalt. In een serie blogs delen wij onze ervaringen met jullie. We gaan in deze blogs in op de camperplaats zelf, de omgeving, de activiteiten en natuurlijk ook de geocaches aldaar. We schreven al een keer een soortgelijke blog over de camperplaats in Huizen. Deze is helaas niet gratis meer.

De eerste camperplaats die in deze (nieuwe) serie aan bod komt is Camperplaats De Beersteeg in Zaltbommel.

gratis camperplaats zaltbommel
Camperplaats Zaltbommel

zondag 18 augustus 2024

Recept gevulde paprika in de camper

Zoals jullie inmiddels misschien weten, delen wij regelmatig recepten met jullie. En wel specifiek recepten die gemakkelijk in een kleine camper te bereiden zijn. Zie bijvoorbeeld de blog Aardappel-/eiersalade in de camper maar eens, wordt zeer veel gelezen. En deze keer willen wij een recept voor gevulde paprika met jullie delen. En je hebt er niet eens gas voor nodig!

koken kleine camper
altijd trek
(nee geen paprika's)



zondag 4 augustus 2024

FTF VOOR DNF (blog 14)

Zoals jullie in de blog gelezen hebben, zijn we inmiddels aangekomen in Frankrijk. Onze reis richting Duitsland wordt een vlucht voor de regen, maar tussendoor proberen we zoveel mogelijk te genieten van de droge momenten.

Reizen jullie met ons mee?

FTF multi frankrijk
FTF op een multi