donderdag 1 december 2022

Onze favoriete geocaches in en om Den Haag en Bedburg (december 2022)

Ben je op zoek naar leuke geocaches in en om Den Haag in Nederland? Of wil je juist weten wat er aan geocaches te doen is in en om Bedburg in Duitsland? Wij hebben van onze beide homezones een overzicht gemaakt met onze favoriete geocaches. Dus wil je een bezoek aan Den Haag of Bedburg combineren met geocaching, lees dan snel verder!

top5 geocaches Bedburg
de dagbouw bij Bedburg (DE),
heel bijzonder om te zien

Geocachen in onze homezones Den Haag (NL) en Bedburg (DE)

Zoals jullie weten, hebben GEOrg en ik allebei een eigen homezone. Die van hem is Bedburg/Erft in Duitsland; die van mij is Den Haag in Nederland. Van het vroege voorjaar tot het late najaar zijn wij in de weekenden vrijwel nooit in een van onze homezones. Dan zijn we met de camper op pad en geocachen we waar we op dat moment zijn, zoals echte campercachers dat doen;-) In de winters camperen we niet, lees onze blog Vanlife in de winter maar eens, dan weet je waarom! Dan zijn we wel in onze homezones, zo'n beetje om en om, het ene weekend Den Haag, het andere Bedburg. En uiteraard geocachen we daar dan ook graag. Dat bracht ons ertoe voor jullie twee pagina's aan te maken met onze favoriete caches in en om Den Haag en Bedburg.


onze homezones leegcachen in de winter


Top 10 geocaches Den Haag (NL) en meer

In de winter van 2020/2021 hebben we de pagina Top 10 geocaches in Den Haag (NL) en meer tips voor geocaching in de regio aangemaakt. Deze pagina is als volgt opgedeeld:

  • de voor mij bijzonderste geocaches in Den Haag
  • mijn top 10 van geocaches in Den Haag
  • mijn top 8 van geocaches in de nabije omgeving van Den Haag ("must see" voor de toerist)
  • mijn top 9 van langere rondjes (trails/multi's) in en rond Den Haag
  • mijn top 12 van "steden" om te geocachen rond Den Haag

Geocaches zijn natuurlijk aan veranderingen onderhevig en deze winter zullen we dit overzicht regelmatig updaten.


 top10 geocaches denhaag
geocaching-fun regio Den Haag


Top 5 geocaches Bedburg (DE) en meer


Gloednieuw is de pagina Top 5 geocaches in Bedburg (DE) en meer tips voor geocaching in de regio. Op deze pagina vertelt GEOrg jullie wat meer over Bedburg, hij noemt zijn top 5 in Bedburg met wat extraatjes, hij schrijft over bijzondere geocaches in de regio en meldt diverse overnachtingsplaatsen voor met de camper.

Neem een kijkje op de pagina en je zult zien hoe mooi en bijzonder Bedburg is, met het middeleeuwse stadsdeel Alt Kaster, het kasteel, de dagbouw en de Sophienhöhe. In en rond Bedburg liggen echt vele caches en cachetypes. Er is voor elk wat wils: bekijk het oude stadscentrum, maak een toeristische fietstocht of fiets de Kastererhöhe op (pittig!), wandel over de Sophienhöhe en heb een wijds uitzicht of bezoek het "gat" van de dagbouw.

geocaches regio bedburg
heel veel geocaches rond Bedburg


Waren jullie wel eens in Den Haag of Bedburg?


We zijn uiteraard benieuwd of jullie wel eens in Den Haag of Bedburg waren. Of zijn onze pagina's misschien een aanleiding er een keertje heen te gaan? Laat het ons weten onder de blog!

geocachen bedburg sophienhoehe
geocaching regio Bedburg in de regen

2 opmerkingen:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.