zaterdag 24 december 2022

Geocachen in Den Haag of Bedburg met kerst (december 2022)

Wij wensen al onze camper- en geocaching-vrienden en natuurlijk ook onze familie, vrienden en volgers heel fijne kerstdagen! In deze blog wijzen wij jullie op twee nieuwe Adventure Labs in Den Haag (NL) die je met kerst kunt gaan doen en tevens geven wij jullie tips voor geocaches in Bedburg (DE) en de regio aldaar. Vervelen hoef je je dus zeker niet met de kerst, geniet ervan!

Fijne kerstdagen! Frohe Weihnachten! Merry Christmas! Joyeux noël!

geocaching denhaag adventurelab
Fijne kerstdagen!


Kerst en geocaching in Den Haag (NL)


Kijk ons daar staan bij die prachtig versierde kerstboom! Toen was het nog rustig, dat werd later wel anders in deze drukke winkelstraat. Het was zaterdagmorgen even voor 9 uur. Een paar minuten voordat ons geocaching CCE-event DNF op avontuur in de Haagse Homezone begon. Een mooi moment om deze kerstfoto te maken. De Hagenaars onder jullie weten vast wel waar dit is. Weet je het niet en ben je nieuwsgierig? Loop dan onze Adventure Lab THE UNKNOWN WAYPOINTS OF THE HAGUE, die komt er vlak langs! Ons event was in elk geval zeer geslaagd en druk bezocht. We hebben nieuwe geocachers ontmoet, maar ook veel bekenden gesproken die we al heel lang niet meer gezien hadden. Ook mijn moeder kwam nog even langs, zo leuk! De foto hieronder toont ons logboekje (en op de volgende bladzijde staan nog meer namen).

CCE event Den Haag
logboek CCE-event
"DNF op avontuur in de Haagse Homezone"

Nieuwe adventure Labs in Den Haag


Enkele dagen later waren we in Scheveningen, waar we ook een aantal kerstfoto's maakten. We waren de laatste tijd regelmatig in Scheveningen, omdat we bezig waren ook daar een Adventure Lab neer te leggen. Hij heet - je raadt het al - THE UNKNOWN WAYPOINTS OF SCHEVENINGEN. Bij deze AL neemt De Vissersvrouw jullie bij de hand en toont haar "durrep Scheveninge" zoals alleen een echte Scheveningse dat doen kan. De Adventure Lab is inmiddels online en de eerste reviews zijn veelbelovend.

adventure lab scheveningen
kerstsfeer in Scheveningen

adventure lab Scheveningen
het rendier tuurt langs De Vissersvrouw ook naar zee:
"de zee geeft, de zee neemt"

Ook vlakbij mijn huis hebben we een nieuwe Adventure Lab neergelegd. Hij ligt in het Zuiderpark, heet De hele wereld in één park en is gemaakt door GEOrg. GEOrg heeft weer een heel andere soort van AL gemaakt, ga maar eens kijken! Ook daar zijn de eerste positieve reviews al binnen.

adventure lab den haag zuiderpark
nieuwe Adventure Lab in het Zuiderpark

Ben je met Kerst in de regio Den Haag en op zoek naar meer geocache-ideeën? Ga dan even naar onze pagina Top 10 geocaches in Den Haag en meer tips voor geocaching in de regio.

Kerst en geocaching in en om Bedburg (DE)


Inmiddels zijn we in Bedburg waar we kerstavond gaan vieren met GEOrg zijn familie. In Duitsland wordt veel meer de kerstavond gevierd dan in Nederland, vandaar ook dat wij onze kerstblog vandaag al online brengen. Ook in de regio van Bedburg zijn met kerst genoeg geocache-avonturen te beleven. GEOrg heeft zijn Top 5 geocaches in Bedburg (DE) en meer tips voor geocaching in de regio voor jullie verzameld op een pagina die recent online gekomen is. Veel plezier met geocachen in en rond Bedburg!

geocaching bedburg kerst
4 cachetypes bij de Grottenhertener Mühle

Fijne feestdagen!


Wij wensen jullie heel fijne feestdagen en hopen dat jullie wat hebben aan de geocaching-tips in onze beide homezones. We zouden het heel leuk vinden onder de blog te lezen hoe jullie de kerst doorgebracht hebben. Zijn jullie gaan geocachen? Of misschien zelfs met de camper onderweg? Maak ons jaloers, want dat laatste willen wij in ons hart ook graag..... Fijne dagen!!!


2 opmerkingen:

  1. Weer een uitgebreid verhaal. Als we weer terug zijn, heb ik een hoop “thuiswerk” 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk al jullie reacties! Ja, genoeg te doen in onze regio hier! Geniet er nog maar lekker even van onderweg, het is hier baggerweer.

      Verwijderen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.