zaterdag 25 april 2020

Bij geocaching heeft iedereen een poetshulp nodig ... (april 2020)

de poetshulp
Waarom heeft iedereen bij geocaching een poetshulp nodig? En waarom trekt GEOrg die uit? Dat zijn vragen die naar voren komen als je sommige van zijn logs bij de caches leest (bijvoorbeeld deze).


Dit is waarom iedereen bij het zoeken van geocaches een poetshulp nodig heeft

 

Op een gegeven moment zijn bij geocaching hengelcaches in de mode gekomen. Veel geocachers hebben een hengel gekocht en later nog eentje, omdat de geocaches steeds hoger en hoger opgehangen werden. Andere cachers hebben zelf een hengel gebouwd. Ik heb in een goedkope huishoudswinkel een bezem met telescoopsteel gekocht, de borstel er vanaf gehaald en - voor wat extra centimeters - mijn magneetstaaf met een haak eraan bevestigd. Deze wat zware en onhandige hengel begeleidt mij al sinds jaren en hij wordt nooit simpelweg 'hengel' genoemd, maar altijd poets- of huishoudhulp. En uittrekken moet ik hem in elk geval, anders kom ik nergens bij ... ;-)


GEOrg hengelt

In principe zijn wij beiden geen grote fans van dit soort caches, daarom is deze simpele oplossing voor ons voldoende. Dat zoiets eenvoudigs ook functioneert, kun je zien in deze blog.


Hengelcacheliefhebber? 



Hoe denken jullie over hengelcaches?
Hoe ziet jullie hengel eruit?

Graag horen we wat van jullie.


2 opmerkingen:

  1. ich habe keine Angel und kaufe auch keine. Ich gehe mit Cachern auf Tour, die eine Angel haben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Das funktioniert ja auch gut! So habe ich auch damit angefangen. Kennen wir uns? Da jetzt schreibst du als 'unknown' (auch kein Problem, aber bin neugierig....).

      Verwijderen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Zet dan hierboven het vinkje bij "Melding sturen" aan.