donderdag 1 oktober 2020

Wij schrijven ook gastblogs! (september 2020)

Het is stil aan de overkant.....

Af en toe denken de trouwe lezers misschien: wat is het stil.....schrijven Georg & GeoKars niet meer zoveel....? Ik kan jullie uit de droom helpen: wij zijn nog steeds zeer actief met bloggen en vinden het ook nog steeds hardstikke leuk. Maar we schrijven niet altijd alleen voor onze eigen blog. We proberen ook gastblogs gepubliceerd te krijgen. Soms lukt dat niet, maar soms ook wel. Maar linksom of rechtsom, tijd gaat er wel inzitten!

Artikel in Geonews

Ons hele blog-avontuur begon een beetje met een artikel dat wij schreven voor GeoNews. We beleefden daaraan zo'n plezier, er kwamen mooie herinneringen boven en we waren trots op het resultaat. Onder andere daardoor zijn wij begonnen met bloggen. Hier kun je het hele verhaal en het artikel lezen.

Onze camper op IG-account NKC

Daarna scoorden we een kleine succesje op het IG-account van de NKC. Zij postten een foto van onze camper met een stukje tekst over een mooie vakantieherinnering aan Bretagne. Hierover schreven wij al eerder een blog.

Onze foto in Geonews

Enige tijd later verscheen een door ons ingestuurde foto in GeoNews (06-2020, bladzijde 18). Hierover hadden we al eerder een post op IG.

Gastblog bij REIZEN & REISTIPS

En recentelijk lukte het ons om een echte gastblog gepubliceerd te krijgen. Er verscheen een leuke (ahum....vinden wij zelf dan....) blog van ons bij REIZEN & REISTIPS. Onze eerste echte gastblog; zijn we stiekem toch wel een beetje trots op! En uiteraard ook een beetje reclame erin voor Birre's Camper Friends.

Benieuwd wat wij schreven? Klik hier voor het originele artikel op internet of klik hier voor het artikel als PDF.

2 opmerkingen: