vrijdag 31 december 2021

Terugblik op onze camper- en geocaching-avonturen van 2021 (december 2021)

Het jaar 2021 was voor ons - zoals voor iedereen - een bewogen jaar. We hadden last van (reis)beperkingen - hetgeen extra lastig is als je rekening moet houden met de maatregelen van onze beide homezones Duitsland en Nederland. En als je dan ook nog eens graag met de camper rondreist en/of geocaching-events bezoekt, wordt het er allemaal niet makkelijker op. Maar het allerbelangrijkste is dat iedereen gezond blijft, daar gaat het tenslotte om! In deze blog een korte terugblik op onze camper- en geocaching-avonturen van 2021.

camper geocaching avonturen
camper- en geocaching-avonturen 2021

vrijdag 24 december 2021

Geocaching-tips voor Kerst en de Extreem Kerst Trail (december 2021)

Allereerst wensen wij jullie natuurlijk een vrolijk kerstfeest!

Deze blog gaat specifiek over geocaches in het kerstthema. Wij noemen een aantal kerst- en advent-trails. En eentje lichten wij uitgebreider toe, namelijk de Extreem Kerst Trail bij Ede. Deze hebben wij namelijk voor de kerst al gelopen en wij kunnen deze extreem aanraden. LET OP! In de blog en video gebruiken wij - mét toestemming van de CO's - spoilers.



Merry Christmas!

vrijdag 10 december 2021

Spookstad Doel, lost place met geocaches (BE september 2021)

Hou je van geocaching in lost places? Ben je gek op urbex-fotografie? Vind je streetart of murals leuk? Dan is Doel (Beveren) - net over de grens in België - echt een aanrader! Je kunt er fantastische foto's (of video's) maken en ook voor de geocachers is het een waar paradijs met maar liefst vijf verschillende soorten geocaches. In deze blog treffen jullie meer informatie aan over de spookstad Doel en de geocaches die wij er deden. Tevens geven wij een tip waar je als campercacher of camperaar vlak in de nabije omgeving van Doel kunt overnachten.

Spookstad Doel, lost place met geocaches

woensdag 1 december 2021

De trackable Geokret van GeoKrety (november 2021)

Weet je wat een GeoKret van GeoKrety is? In deze blog geven we uitleg over deze trackable, vertellen we wat je ermee kunt doen en waar je ze kunt vinden. En misschien weten we je zelfs enthousiast te maken over dit ondergeschoven kindje. Bovendien noemen we een paar alternatieve trackables.


Geokrets van geokrety soort trackable
Geokret uit een cache