woensdag 10 juli 2024

Reparatie of vervanging hor hefdak camper

De hor van het hefdak van onze camper ging langzamerhand kapot. We zijn begonnen de scheurtjes die erin ontstonden dicht te plakken met tape, omdat we niet echt een andere oplossing hadden. Mooi zag het er niet uit, maar ja.... (foto 1, zie onder de blog).
De scheurtjes werden helaas scheuren en het werden er steeds meer. Dan moet je toch wat. Vervanging van het hele doek van het hefdak is erg duur. Dus we zochten een andere oplossing. We hebben van alles uitgeprobeerd, totdat we uiteindelijk bij een voor ons acceptabele oplossing kwamen. Graag willen wij in deze blog met jullie delen hoe we de hor van het hefdak van onze camper gerepareerd, c.q. vervangen hebben.

reparatie hor hefdak
zon- en zichtwerende hor hefdak

maandag 8 juli 2024

GRENS GESLOTEN (blog 13)

Zoals jullie in de vorige blog begrepen hebben, gaan wij Spanje verlaten en reizen we langzamerhand naar het noorden. Maar haast hebben we niet, dus we maken onderweg nog diverse leuke stops. We bezoeken de Romeinen, een verlaten stadje, staan onder een waterval, komen de grens niet over, maar steken uiteindelijk toch de Pyreneeën door. We nodigen jullie uit met ons mee te reizen. Veel leesplezier!

col d'aubisque vanlife-mist
Col d'Aubisque in de mist